Nu är våren här!

Idag har det varit världens underbaraste väder, strålande solsken och bara några minusgrader. Jag har varit på jobbet hela dagen så jag har inte kunnat njuta av vädret, men jag har drömt mig bort och längtat efter en skotertur till Trågatjärn eller slalom i Bygdsiljum. Kanske till helgen? Btw jag är tjingad på att buffa på lördag nu. Dag. Men söndag, då ska jag njuta av vädret, hoppas det är fint då.
Igår kväll var jag på tjejkväll hos Mattis. Och ikväll ska jag på Kommunals årsmöte, inte så jäkla kul kanske, men gratis mat och man kan vinna priser. Förra året vann jag en termos, inte dumt de inte.
Hoppas bara Majsis kommer in snart, måste gå till bussen om en kvart. Längtar inte tills hon får vår-känslor, huvva. Hon är redan galen som hon är, iaf om man inte har varit hemma så mkt. Igår välte hon ut en blomkruka och sprang uppåt väggarna. Men hon sover väl bara när jag är borta så hon måste ta ut all sin engergi då jag kommer hem.
Sen ska jag även boka USA-resan denna vecka, naajs! Men måste spana in vad som blir billigast.
Ha en trevlig kväll!

Smörgås tårta

Nu har man käkat smörgås tårta, Jullan bakar den godaste :) Å ätit vanlig tårta med!
Har så schyssta kollegor på jobbet, så jag gick hem kl 12, naajs! Hade ändå 9 timmar på flexen å ta ut.
Nu sitter man å degar. Ska kanske spela bondespelet ikväll med släkten, jag gav det i present till pappa. Har aldrig spelat det, men folk säger att det är skitkul. Fick se Emils dreds idag, dom var festliga!
Fick höra av mina fastrar att dom tycker att jag är lik min pappas mormor; Maja. Jag fick se ett kort och hon har min näsa iaf. Mitt nya smeknamn är Lill-Maja :P Brorsans tjej är spa-terapeut, eller ska bli. Det låter bra det, jag och Julia hade önskat att hon var frisör, men spa-tjej är inte helt fel det heller :P
Kollade på Melodifestivalen igår, så dåliga låtar det är med i år. Var bland annat en tjej som sjöng en låt på grekiska; hallå, vi är i Sverige! Skulle Grekland ha ngn som sjöng på svenska? Näee, skulle inte tro det. Jäjä, den kom inte vidare..tur det.
Ingen annan av låtarna var speciellt bra heller.
Nu ska jag å Jullan lyssna på lite music.

Helg!

Har just kommit hem från jobbet och träningen, körde pump med Mikaela. Imorgon jobbar jag dag igen, så det blir en lugn kväll med ostbågar och melodifestivalen och tidigt sänggående. Har 2 kvällar i rad inte kunnat sova p.g.a. rethosta, huvvaligen. Så inatt var jag tvungen att ta coccilana för att kunna sova, det gjorde susen! Har även fått något konstigt med mitt högra långfinger, är som avdomnat på ngt vis, har inte ont, men en konstig känsla.
Imorgon fyller farsan pensionär (eller nej, han ska inte pensioneras ännu). Det blir nice, drar dit direkt efter jobbet och käkar smörgås tårta. Hoppas mina grannar inte är katt-hatare, upptäckte var Majsan håller hus när hon är ute. Hon sitter på en dyna på grannens uteplats och spanar.. Bra utsikt har hon där iaf.
Gud va kul, kanske ska ha party hos mig den 7/3, om jag kan jobba kväll dagen efter vill säga. Man är lite sugen på öl nu när man jobbar sina helger måste jag säga!
Yes yes! Ha en trevlig lördag kväll!

Torsdag

Just kommit hem från jobbet. Imorgon jobbar jag också kväll, då ska vi käka sushi så jag hoppas vi får en lugn kväll.
Är svintrött, har varit det hela kvällen fast jag sov till halv tio imorse.
Nu ska jag lägga upp en bild på min nya hårfärg!


Hej hej

Idag har det varit lite varmare, ca -15 skulle ja tro. Det går åt rätt håll!
Va på gympa idag, skitarkul å hoppa runt. Å sedan en skön kaffe-eftermiddag hos Matilda. Vi kollade på hus på hemnet och lyssnade på MTV. Ikväll har jag hunnit tvätta kläder, bakat kärleks-mums, och sytt lite. Jag har sytt igen en svart skjort-klänning med knappar framtill för den brukar ha en tendens att knäppa upp sig själv. Inte kul. Har även mixtrat lite med en svart kjol med röda rosor på, den är så jäkla kort så jag har sytt på en mudd upptill av ett gammalt linne. Då blev den lite längre iaf. Har eggat Moby hela kvällen, är faktiskt riktigt bra musik. Särskilt Porcelain.

Moby - Porcelain

Candy

Har varit å myst hemma hos Matilda och kollat på min nya film: Candy. Den handlar om ett ungt par som är fast i knark-träsket och deras liv. Den var rätt bra, ovanlig handling. En tjejfilm :)
Idag har jag även färgat håret; ljusbrun & marzipan heter färgen. Blev snyggt! Ska lägga upp en bild senare.
Det är fortfarande kallt, -25 just nu och snöar lite. Kan det aldrig bli vår?! Det är soligt på dagarna, de är iaf positivt.
Imorgon blir det korpen-gympa på simhallen.

Ledig!

Idag har jag haft en skön dag. Sov till 10 i morse, gick å la mig halv 10 igår kväll så jag sov många timmar inatt. Skönt! Imorse cyklade jag till strömpilen och gick i affärer och handlade mat. Det är så himla kul att kolla på alla vår/sommar kläder! Men man börjar längta mer till sommarn..
Ikväll blir det fysen :)

Söndag

Helgen har gått riktigt fort, har haft en mkt bra helg på jobbet. Nu är jag ledig i 3 dagar om jag slipper jobba imorgon.
Hoppas det är fint väder imorgon, hade tänkt att cykla till Maxi. Om jag får ut cykeln; dörren till cykelförrådet har varit igen-isad nu i en vecka så jag har promenerat överallt. Ikväll är det Mia och Klara på tv:n :) Yeey!
Längtar tills det är vår!

Fredag den 13:e

Dagen har då börjat bra iaf. Imorse var jag på käk-gym för att kolla om mina käkar behöver tränas upp, men jag var stark som en björn tyckte damen som jobbade där :) Så de behövs ej, skönt tycker jag.
Jag har hunnit tvätta, städa och göra matlådor nu också :)
Men snacka om att man är less på det kalla vädret nu, var nog närmare -20 imorse när jag for. Tänk så enkelt allt är på sommarn, då man inte behöver täckjacka, täckbyxor, mössa, vantar på sig när man ska iväg.
Igår kom en söt sak jag köpte på tradera för 32 kr.

Solsken

Gud va det är härligt att vakna upp i strålande solsken. Ska dra hem till klinten idag, ska passa på att köra skoter medan jag är där. Är sugen på att åka slalom också men ingen är ju ledig å kan hänga me, synd!
Fick paket från H&M igår, den röda koftan med rosor på va så jäkla fin :) Oh my! Nu är det köpstopp tills jag far till USA i sommar!

Snö snö snö

Idag snöar det också, tredje dagen på raken. -18 grader, blåst och snö!
Är hemma i klinten, ska snart dra till staden och jobbet. Är förkyld, men på bättringsvägen (i hope).
Jag & Jullan satt och drömde oss bort igår kväll, tänkte på våran resa i sommar. Can't wait!
Ja hann med en liten skotertur igår kväll också, körde ba en sväng på åkern. Nicey!
Hoppas jag hinner hem till veckan så man hinner köra lite mera.
Måste fundera vad jag ska ge till pappa i födelsedags present, har inte så många idéer just nu. Han fyller ju snart 65 :)

Hemmakväll

Är inte så värst sliten efter min tvådagars-fylla. Fredag for vi på Scharinska, när vi kom dit insåg vi att det var nån sorts "svartrockar-kväll". Killar i latex och tjejer i skägg. Men det var kul! Var rätt sliten när jag vaknade i lördags så jag kände först ingen pepp att fara ut en dag till. Men lördagskvällen blev mkt trevlig den också. Vi for på schlager och dansade hela natten. Idag när jag vaknade var det solsken ute, för första gången på flera veckor. Så jag passade på att cykla på Ica maxi för att handla lite mat. Efter det blev det en promenad runt Tomtebo.
Nu har jag käkat lite fiskpinnar, och Majsan är ute & spinger. Hon är väl glad att jag är hemma för en gångs skull.
Tror jag ska städa lite i min garderob nu, är som kaos där!
Bra låtar: Coldplay - Lost.  Coldplay - Lovers in Japan-Reign of love.

RSS 2.0