Färdigjobbat..

..för denna helgen!
Är skitartrött! Nu ska jag ta å värma upp nå kroppkakor!

Vilken härlig dag

Efter jobbet idag stack jag ut på en springtur i solskenet, det var nog den härligaste springturen på hela året. Det bästa är när man lägger in sista växeln i slutet.
Åsså har jag hunnit snacka me Linda i telefon :) De va längesen, så vi hade mkt att prata om. Om 5 veckor åker vi dit!!! Så jäkla trendy!
Imorgon kväll blir det jobb, sen ledigt i 3 dar.

Onsdag

Idag har jag jobbat, efter det varit på stepmuskel å sedan tagit en tupplur. Har varit svintrött, men nu blir jag säkert jättepigg.
Igår sprang vi blodomloppet; det var en jättetrevlig kväll. Gick rätt bra att springa, förutom att det var så jäkla mkt folk att det knappt gick att springa i början... Efter loppet hade vi picknick med massa god mat :)

På söndag måste man kolla på kanal 8 kl 19.00 då Gert Fylking & Robert Aschberg är i Klinten å åker hästflotten!

Hoppas det blir fint väder imorgon, då ska jag sola!

Helgen

Nu är denna helgen avklarad. Har haft en så grymt kul helg :)
Har jobbat ikväll, i början var jag dödstrött & trodde jag skulle somna ståendes. Men efter lite mat återkom energin så jag orkade jobba hårt hela kvällen.
Imorgon väntar en dag i solstolen, hoppas på fint väder. Å på tisdag; Blodomloppet :D

Torsdag

Nu på morgonen har jag lämnat in biln på verkstan i Robban. Halv tolv är den klar, då ska ja burna in till stan å fara på jobbet. Den sista jobbarhelgen kvar. På lördag blire utgång på Schlager, kuligt värre!

En låt

Hittade en låt på datorn som jag helt hade glömt bort. Lyssnade på den en hel del våren 2008. U2 är härliga!




Konstig dag

Jobbade ju natten till idag, for hem vid halv 7 imorse. Va så trött att jag trodde jag skulle somna på cykeln.
Sedan däckade jag direkt när jag la mig i sängen, sov till kl 14. När väckarn ringde fattade jag först inte varför jag låg å sov mitt på dagen. Men efter en stund kom jag ju ihåg att jag hade jobbat natt. Så de va ba kliva upp och sticka iväg till iksu å köra lite bodypump, då vakna jag till. Måste lägga mig tidigt ikväll så jag vänder tillbaka dygnet.

Måndag

Har haft en skön ledig dag nu efter en fullspäckad helg. Har jobbat hela helgen plus att jag hann med utgång på Corona i fredags, va svinkul! Idag har jag varit en sväng nere på stan å gått i affärer och sedan en springtur runt Nydala.
Nu ska jag snart gå å lägga mig, ska jobba inatt. Sen blir jag ledig till på torsdag. Ska hinna hem till Klinten i veckan också, blir nog onsdag jag far dit. Ska fortsätta att skrapa huset tänkte jag, så hoppas det är bra väder!

Dom här snygga skorna kunde jag inte låta bli att inhandla!


Pumps från Skopunkten.com

6 veckor..

..kvar till semestern! Inte långt alls ;D och 7 veckor kvar tills jag & Jullan lämnar Sverige för USA!! 10 dar av shopping & kul med sina systrar.
Va på besiktningen idag, biln gick int igenom. Måste fixa parkeringsbromsen, sen så är den körbar! Alltid är de nåt..
Öppnade paketet idag som Linda skickat, däri låg en skitsnygg-vinröd-strapless-minidress :) Me like!



Kul


Fysen

Nu har man varit på fysen ikväll, så man mår bara prima efter att ha blivit helt slutkörd i hela kroppen.
Så nu är man kanske ledig till på fredag, ska fara till Klintan å pyssla me biln min. Fara på besiktningen, hoppas dom är på bra humör där så den går igenom. I såna fall så hänkar Bettan med mig till staden, iiiih!
Känns skönt å fara hem, har inte varit hemma sedan påsken, så kissebaby har hunnit växa mkt sen dess kan jag tänka mig. Plus att mammis katt också har fått ungar för en vecka sen, så dom måste jag också träffa.
Nu ligger jag & kollar på Ballar av stål :D Himla galna typer.

Hum

Int tror man att den här kvinnan har någon sångröst.

RSS 2.0