Sommar!!

Snacka om att vädret är helt underbart denna veckan :)
Igår glassade jag & Mikis på min uteplats, å på kvällen uteservering & öl på Tc. Mkt trevlig dag.
Idag blir det å fara till stranden, det är så himla härligt med sommar :) Det är redan varmt ute nu!

Tänk, imorgon åker jag å Jullan till sthlm. På söndag drar vi mot Philly. Känns helt overkligt att man ska få träffa Linda om 2 dagar. Ojoj! Det kommer bli 10 spännande dagar i staterna. Med mkt shopping, såg att dom inte har någon moms på kläder i Pennsylvania. Det gläder mig.
Nu ska ja ta å packa lite, å njuta av en skön morgon.

Hare gött!

Mycket bra låt!


Om 10 dagar..

.. får jag träffa Liiiiinda!! tänk vad tiden går snabbt när man har roligt.
Idag har jag äntligen fått nåt vettigt gjort, har varit till Klinten över dagen å klippt gräsmattan, rensat 2 kg strömming, tvättat silon & fixat ner båten till ån. Nu luktar man strömming & gamm äckel ensilage. Ska strax hoppa in i duschen, sitter å njuter av en öl först ;)
Imorgon vill jag ha bra väder, eller förresten: hela helgen tack! Det vore bussigt!

1 dag kvar nu

Bara en dag kvar att jobba innan man går på semester, känns mkt tungt att måsta jobba en dag till då man vet att det är så lite kvar. Har haft en kanonhelg. Linas fest var mycket trevlig med god mat & roliga lekar och vädret var till & me bra. Resten av helgen har jag jobbat & myst med min karl.
Nu ska jag sussa å sen upp & jobba den sista dagen.

Klintan

Är ledig nu i 2 dar, drar iväg till Klinten för att leverera lite skor till Jullan och gå på hennes avslutning imorgon :)
Idag var det bra väder så den årliga Trädgårdslunchen på jobbet blev utomhus för en gångs skull. Riktigt varmt var det!
Har varit på personalklubben efter jobbet & kört lite styrketräning med Mikis. Skitkul, men man var inte riktigt på hugget idag. Bra iaf att man fick köra magövningen, kommer att ha träningsvärk i en vecka nu.

Snart semester!

Jajjemen. Nu är det bara 4 arbetspass kvar; imorgon, lör, sön, mån. Sen semester!!!
På torsdag ska jag nog hinna iväg å kolla på Jullans skolavslutning. Och på fredag väntar tunnbrödsbakning på dagen och på kvällen fest hos Lina i Vännäsby. Kommer bli kanonskoj!



Nu äre helg!

Idag har jag varit ledig, stack hem till Klinten. Drack kaffe hos mamma sen stack jag till pappa. Första synen när jag öppnar dörren är pappa med dammsugarn i högsta hugg. Så jag hjälpte honom att storstäda hela nedervåningen. Vilket teamwork! Sen så fick han sin efterlängtade klippning, verkligen välbehövligt.
Å nu är man i staden, bio ikväll :) Änglar & demoner, troligtvis.
Å imorgon ska man till Ratan å se Jullans musikal som har premiär; Bygdefjärdens hemlighet. Å efter det hem till mamma & käka tårta!
Yes yes!
Ha en trevlig helg!

Bra låt!


Björn


Måndag

Har haft världens härligaste helg; solning, öl, grillning & mys.
Idag är man ledig, sov till elva å nu är man åter hemma å försöker städa upp lite i lägenheten. Hade beslutsångest över klädvalet i helgen, så det ser ut som ett bomdnedslag här.
Ska strax sticka å handla lite. Kanske fysen ikväll?

RSS 2.0