Sommar!

Lindex Shop Online - Klänning
Hittade den här fina klänningen på Lindex.se

Vilket sammanträffande!

Idag stack jag till Maxi för att handla, när jag går mot H&M så ser jag en kvinna på långt håll som ser ut som min mor. Hör & häpna, det va hon :D så vi shoppade ihop idag!
Köpte lite mat, nya solbrillor & ett par löparbyxor som jag ska ha till sommarn!
Imorse hann jag även städa, Jullan ska ju komma imorgon.
Ikväll blir det en spring-runda och slappande framför tvn.
Santogold - LES artistes




Ledig tills torsdag nu

Ikväll blire iksu för hela slanten, först fysen. Sedan ångbastu :) Mkt najs!
Igår va ja på Stepmuskel med rock-tema. Det finns ingen mer peppande musik än gamla rockklassiker, it drives me crazy!
Imorgon blir det en tur till Strömpilen för å storhandla. På onsdag middag & bio me Jullan gullan. Tänkte äta antingen amerikansk mat eller turkisk buffé :) Och filmen vi ska se: Slumdog millionaire.
Sedan jobbar man bara en helg till, sen ledig 3 :)

Tomorrow....

..äre högskoleprovet som gäller!
Längtar inte de minsta! Är lite stressad.. var så längesen man satt i skolbänken. Hoppas de kommer gå bra.
Ska stiga upp tidigt så man hinner dricka kaffe så hjärnan vaknar till.
Wish me luck

Klintan

For till Klinten i veckan iaf. Behövde int buffa igår så då stack jag hit. Jullan & Emil är ju hemma så det är trevligt att umgås lite med dom. Imorse vaknade jag utan väckarklockans hjälp 07.00, steg upp och lagade våfflor till frukost. Mumsigt värre.
Sen stack jag & Emil ner till Ö-vik för att hämta hans möbler till Klinten. Vi rymde allt som tur va. Sen åkte vi hemåt å lagade lasagne till middag. Sedan hjälpte jag pappis i lagårn, å mjölka koen.
Imorgon hade jag tänkt å sitta ute å sola mig lite :] Hoppas de är lika fint väder då som idag!

Måndag

Ikväll blir det ingen fysträning för mig :( har blivit förkyld så jag måste ta det lugnt. Haft ont i halsen i en vecka, men de blev som inge mer av det förrän igår så snoret kom. Jäklar vad jobbigt å va täppt i näsan. Annars är jag pigg, har jobbat helgen nu. Så förhoppningsvis är jag ledig i 3 dar nu om jag inte buffar imorgon. We'll see. Har inga direkta planer för min ledighet, om det är fint väder blir det nog en promenix runt Nydala imorgon. Vore typiskt om det blev dåligt väder nu när man blir ledig! I helgen som kommer ska jag göra högskoleprovet på lördan och efter det kanske bio med Jullan. Vi tänkte se Slumdog millionaire, och innan filmen nå go' mat. Hoppas det blir av :]
Just nu håller jag på att laga mig lite Janssons.

David Bowie - Moonage daydream




Fel person

Västerbottens kuriren ringde nyss och frågade:
 - Är du Emma som kände Hanna Bäcklund?
- Näe...
- Okay, då har jag ringt fel.

Sökte på google. Det är ju tjejen som blev mördad i Thailand. Kompisen hennes hette exakt samma som jag. Så förra året så stod mitt namn i tidningarna i detta sammanhang så alla trodde ju att det var jag som mist min kompis. Men nej så är det ej.

Nu äntligen kommer solen fram, ska gå en promenix runt nydalasjön :D

En hit?

Tingeling har verkligen blivit en hit. Vart man än är hör man folk som nynnar på den låten. Kanske något att skicka till Eurovision nästa år?
http://www.youtube.com/watch?v=cWo6Dbwq4Ms

Vår?!

Åh vilket strålande solsken det har varit idag :) Men tyvärr så har man varit inomhus på jobbet hela dagen & längtat ut. Och nu när jag kollade ut snöade det? What tha F... Nu behöv vi ingen mer snö! Sådeså.
Har kört pump idag efter jobbet, det va najs. Men känns nu som att jag håller på å bli förkyld, suck! Hoppas inte..
Kollade på Linda Rosings dejting program på tvn; va ha hon hitta för killar egentligen?
Har eggat Melodifestivalen låtarna hela kvällen, finns faktiskt några bra.
Jäjäää, snart i säng & upp imorgon. Tur att det är ljust när man vaknar nu.

Solsken & skidor

Det har min dag bestått av. Har varit å kollat lite på sjumila åkarna nere i robban, sen fika hos Pelle, sen ut i en snöhög å solat. Somnade till och med, men pappa väckte mig genom att parkera skotern rakt framför mig. Körde lite skoter, sen åkt lite skidor efter skoterleden. Har minsann fått mig lite färg i ansiktet idag, nu är våren här! +6 grader.

La voix

Rätt låt vann Melodifestivalen 2009!! Vilken spänning! Jag säger skippa juryns röster, dom är bara vilseledande. Det är ju ändå tittarnas röster som är viktigast och avgörande. Hoppas det går vägen i Eurovison!

After work tonight!

Yes, idag har jag varit ledig! Har varit ute på en spring-runda, varit ner på stan å inhandlat ett par skor å lite vin.
Ska nu göra mig iordning för att fara ut å käka med lite folk från ettan på en snabbt påkommer after work. Så vi skulle inte bli så många, men det är alltid kul å träffa sina kollegor utanför arbetet.
Imorgon hade jag tänkt å vakna tidigt å bege mig hem till byn å kanske åka skidor/skoter om det är bra väder, hope so! Ska kolla på finalen i Schlager-jippot och på söndag ska jag heja på Jullan som ska åka sjumila! Det blir nog en kanonbra helg :)
Trevlig helg!

Jobb å jobb!

Jaa, nu är man helt slut! Idag är det onsdag, har jobbat sen söndag, men har en eller två dar kvar att jobba innan man blir ledig. Skönt att jag jobbar kväll imorgon så man får sova ut. Har just varit å kört lite pump, körde hårt idag! Så nu ska jag belöna mig med lite Salt & Vinäger chips ikväll. Ska även försöka träna på högskoleprovet ikväll, det är ju ba drygt 2 veckor kvar. Men känner mig högst omotiverad! Det som känns tyngst är matten, har glömt allt som jag fick lära mig om ekvationer och x och y och jag vete fan.

Vilken trevlig helg!

I lördags var jag ledig, då städade jag på morgonen. Sedan drog jag ner på stan å kikade på lite skor på skopunkten. Åh vad det är kul att dom fått in sommarskor! Man blir råsugen på å köpa flera par, men det är ju länge kvar innan man kan använda dom. Så jag väntar nog ett tag. Sen hämtade jag sushin och drog hem för att göra mig redo för kvällen.
Gästerna kom vid 6 å vi käkade å drog igång förfesten, gud vad trevligt det var! Men jag kan säga att jag råkade leda två gäster på villovägar, inte lätt å beskriva vägen alltså. Sedan drog vi ut på Corona å dansade hela natten, det var mkt roligare på Corona än vad jag tänkt mig. Mkt bra musik att dansa till! Sen var det hemgång å upp å jobba på söndag kväll. Det gick bra det! Mådde prima! Å idag va jag uppskriven på buff, ska snart iväg å buffa kväll. Så nu blir det 5 arbetsdagar i rad, kanske 6.. Är som ovan det. Men det är bra att få göra bort lite buff när man lix är i stan.
Majsan har börjat få vårkänslor nu, men hon är ganska lugn som tur är. Hon är halt på ena frambenet, vet inte vad hon har råkat ut för men det läker nog snabbt!



Onsdag

Ska strax sticka iväg till jobbet. Har fixat och donat lite här hemma på morgonen. Majsan väckte mig vid 7 imorse men jag försökte sova vidare. Drömde om att jag var i fjällen och körde cross! Det va kul!
Nu är Usa resan bokad och klar, mkt skönt att ha det bortgjort. Men jobbigt att det är så länge kvar, vill fara nu! Knappt fyra månader kvar.
Dagens låt: Kelly Clarkson - My life would suck without you


RSS 2.0