Äntligen helg!

Hade haft helg redan igår om jag inte måsta buffa idag, men fort vare gjort :)
Ikväll har min duktiga karl åkt till Sthlm för att tillverka en bokhylla till sin syster. Så jag njuter av en skön kväll här hemma med idol & en bok.

Imorgon ska man agera bartender på en bröllopsfest. Maskeradparty är det, så man blev tilldelad att klä ut sig till gangster. Har lånat lite kill-kläder av Peter, dom är ganska stora på mig, så man ser iaf lite hip-hopig ut.

Nästa helg är det både fest med jobbet på fredagen och på lördagen 80-tals rockparty med utgång. Så då måste man hitta sig en 80tals outfit, funderar på lackleggings & leopard mönster. Vi får se ;)

Och nu på söndag är det paltfest i Klinten, blir götta! Fullspäckat schema är det när man för en gångs skull är ledig på helgerna!


Måndag

Är ledig idag. Har hunnit hem och tagit en springtur, nu ska jag lägga mig å läsa en bok. Läser Liza Marklund - Nobels testamente. Är väl sådär, lite spännande iaf.

I lördags var det utgång på Schlager, mkt trevlig kväll. Charlotte Pirelli uppträdde me nåra låtar. Hon va väldigt kort i verkligheten måste jag säga.
Igår hade vi mysdag, sov mest hela dan å sen såg vi 2 filmer.

Å i morse när jag tittade ut genom fönstret hade det snöat, jippi!


Nu är det helg!

..eller man ska ju jobba imorgon bitti också, men sen är man ledig :)
Ska njuta av en lugn skön kväll här hemma. Läsa en bok och kolla på idol, karln jobbar ju ikväll så då får man spendera lite kvalitetstid med sig själv. Det är inte dumt de.
Imorgon blir det kanske utgång? Party hos Peter först.
Och söndag = mysdag!



Torsdag

Ikväll har jag äntligen sålt min bil :) Kändes lite konstigt och sorgligt att se den köra iväg. Har haft den i hela 6 år, så det är väl på tiden att förnya sig lite grann.
Sen har jag å Jullan kollat på Män som hatar kvinnor. Imorgon kväll ska jag å Peter gå å se Flickan som lekte med elden på bio, blir jättemysigt!

Imorgon ska man upp å jobba, känns drygt. Men bara en helg kvar, sen är man ledig 3. Har jobbat 5 av sex helger nu. Men det har varit ganska skönt ändå, man är ju ledig nästan hela veckorna.



Onsdag

Det blir inte skrivet så mkt här nuförtiden. Men nu tänkte jag visa en kofta som jag hittade på nelly.se

Bobby Cardigan SEK 399, Rut m.fl. - NELLY.COM

Snygg va? Det är så härligt nu på hösten med alla mysiga koftor och tröjor. Har köpt 2 likadana polotröjor från H&M, en grön och en lila. Så himla sköna! Nu är man ledig imorgon, så himla skönt. Kom just hem efter att ha buffat ikväll. Har nu 22 (+8) timmar kvar att göra innan året är slut. Jäjä, nu ska jag lägga mig och läsa lite i min bok innan jag somnar. Håller på att läsa "El Choco", en verklig historia om en svensk som satt i fängelse i Bolivia för några år sen. Mkt bra bok, den rekommenderas!
Godnatt & sov gott!

RSS 2.0