Tussilago!

Idag såg jag de första tussilagosarna som blommade :) Nu är våren här, fast kallt som tusan är det!
Var på strömpilen, på lindex hittade jag en skitsnygg vit blus på rean 29.50 kostade den. När jag skulle betala sa hon i kassan att det var tag 2 betala för en, ojdå! Så jag letade upp en lila t-shirt & fick två plagg för 29.50. Kan inte fatta hur billigt de va!


Slapp dag

Idag har jag haft världens skönaste dag. Sovmorgon, sedan suttit ute i solen å läst en spännande bok som jag inte kunde slita mig från. Läst hela dagen i princip :P Sedan lyxade jag till det med pizza till middag, första gången i mitt liv som jag ätit pizza ensam tror jag. Men ibland måste man lyxa till det, efter den en kall öl! Oj vad gott de va!
Till veckan kanske jag får hit gamla Bettan, bilen min :) Så drygt att behöva vara utan cykel tills den 8: maj, då behöver man en bil. De går ju att åka buss & promenera men det tar sin tid.

Tröttis

Nu är man helt slut efter jobbet & träning. Va på afro idag å shakade rumpan till tonerna av bongotrummor. Sedan core.
Är alldeles för tidigt att vara trött, måste hålla mig vaken tills SATC börjar kl 23. Tradition!
Sen jobb imorgon å efter det kanske helg?

Jäkla cykel!

Åh, alltid äre nåt som är på tok! Idag när jag skulle ta en närmare titt på cykeldäcket, trodde jag hade punka men hela jäkla däcket har spruckit inklusive slangen. Piss!

Back in the city

Ja, igår kom man tillbaka från Klinten och tillbaka till jobbet. Har haft en kanonhelg hemma med mycket sol och vedkapning. I måndags tänkte vi fara på en liten skoterutflykt, men skotern dök som en ubåt under snön; skotersäsongen är över konstaterade vi. Så vi gick på utflykt istället, drack varm choklad & solade!
Igår uppäckte jag att jag har punka på cykeln, så det måste jag fixa idag. Huvva! Sen tror jag att jag ska plocka fram mina få utemöbler :) Är riktigt varmt på uteplatsen.

Hej & hå

Kapat ved idag i strålande solsken & alldeles lagom varmt. Imorgon fortsätter vi. Äppelpaj till efterätt, mums! Nu lite godis, sen fara till mammis!

Song of the day: White lies - To lose my life
Grymt bra låt, men hittade ingen bra video till den...



Däckad

Gud vad gott jag har sovit inatt :) Har ännu inte riktigt vaknat till liv. Har städat lgh nu innan helgen och försökt packa lite grejer, far direkt efter jobbet imorgon. Nu är det jobbet dags & sticka till jobbet!

Beyonce - Halo



Längtar till fredag

Bara 2 dagar kvar att jobba nu, sen drar man hem till Klintan över helgen. Ska kapa ved med farsgubben "om he je vere".
Hope so!
Beställde Osis dust it på nätet igår, fick den idag. Hos frissan skulle den ha kostat 180, fick den för 119 inkl frakt. Tycker jag är en bra deal. Var en sväng till Strömpilen idag, för att inhandla nå förnödenheter. Hittade en blus på rea på H&M skitarsnygg, kunde inte låta bli eftersom den va så billig. Men nu måste jag hålla mig lugn med shoppandet ett bra tag framöver.
Idag har jag anmält 2 lag till blodomloppet i maj, kommer bli grymt skoj!


Var är våren?

Imorse när jag gick utanför dörren upptäckte jag att det hade snöat, va fan! Jag vill ha vår nu, så man slipper mössa & täckbyxor. Tänk när man inte ens behöver en jacka på sig utomhus!
Har iaf varit till frissan idag å fixat vår-frilla! Så numera är jag blondis :) Måste skaffa Osis Dust it, hårpuder. Skitarbra alltså, men dyrt som attan.

Coldplay - Life In Technicolor







Slumdog

Åh, vilken bra film de va :)

Pussycat Dolls - Jai Ho (Slumdog Millionaire movie clip)





RSS 2.0