Onsdag

Då var min "helg" snart över. I måndags var vi till Nordmaling, men det blev inte så mycket gjort där eftersom det var så dligt väder. Så inge badning eller båt tur :( Igår kom vi tillbaka till staden, spelade volleyboll & drack öl, de va riktigt najs!
Idag har jag varit å jagat skor nere på stan, hittade inga gympadojjor som ja va ute efter. Men fann ett par snygga högklackade skor! Nu ska jag dra iväg till klinten en sväng innan jag börjar jobba imorgon..
Blir inge Holmön för mig i helgen, kändes som att det skulle bli för stressigt. Hoppas jag hinner dit nåt annat år, har aldrig varit där.

Ledig

Nu har man jobbat klart första helgen, har gått mycket bra. Hann till & me öldrickning igår kväll :)
Blir ledig i 3 dar nu. Hoppas att det blir sol för jag vill sola, bada å fiska nu!
Imorgon blir det å hänga me till svärföräldra i Nordmaling, blir mysigt!


Tråkigt

Det är inte kul att vara sjuk. Idag har jag varit å tagit influensa prover, NPH-sugen är inge kul kan ja lova. Men bra att få ta prover så man får veta om det är den nya influensan man har eller ej. Ska hålla mig undan från folk så gott det går, så jag isolerar mig här hemma med Sex and the city.

Nu ska jag göra lite varm nyponsoppa & glass :) Det har jag längtat efter!


Bra låt från Usa-resan


Vilka idioter det finns!

Idag när jag skulle skjutsa älsklingen till flyget så upptäcker jag att någon jäkla idiot har snott bensin av mig, en HEL tank!!!!
Jag skaffade mig ett låsbart tanklock enkomt för att jag skulle slippa detta men det hjälpte ej.. Fy fan säger jag bara!

Annars ligger ja hemma å är sjuk, känns bätte idag än igår.

Fick världens bästa present av P idag; Sex and the city boxen!! Så nu har jag nåt att göra ikväll :)


Sjuk :(

Ja typiskt att man ska bli sjuk under sin semester och dessutom under en helg!
Dessutom hade jag tänkt å baka tårtor idag som ja skulle bjuda på imorgon, men de får bli nån annan dag.
Buhu!


Då va man hemma

Japp! Tillbaka i kalla, gråa och blåsiga Ume.
Har haft en kanonbra vecka i USA med varmt väder och roliga äventyr med systrarna. Vi har hunnit med shopping, badning i Stefans pool, gått genom hela NYC, varit i D.C och sett den stora 4:e juli paraden, varit i Philly och sprungit uppför "Rockytrappan". Vi har haft hur kul som helst!

Hemresan var däremot ingen lek. Det började med 2 timmars försening i Philly. Då fick vi ta ett senare plan från London till Stockholm. Under den flygningen blir en pojke så allvarligt sjuk att vi blir tvungna att landa i Amsterdam så han kan komma sig till sjukhus. Så vi blir sittandes i planet i några timmar innan vi kan flyga vidare till Stockholm. När vi äntligen kommer till Sverige så blir det att boka en ny flygning till Ume & sova på en bänk. Snacka om att det var skönt att komma hem tillslut, 15 timmar senare än planerat.







RSS 2.0